Bli medlem

Vi har stängt registreringen på denna sida och ber er istället använda vår nya sida som du hittar på sykurser.nu

 

Detta innehåll är endast för medlemmar. Vänligen logga in eller bli medlem.
Ta del av våra användarvillkor innan du registrerar dig. Användarvillkor

OBS! Om du skulle välja att avsluta din prenumeration så avslutas medlemskapet samma dag som du väljer att avsluta din prenumeration.

Välj ett abonnemang

Vi har följande abonnemang tillgängliga för vår webbplats. För att bli medlem, välj det medlemsskap som passar dig bäst och slutför registreringen.

1 månad
Prenumerera på sykurser månadsvis. Ditt medlemsskap är inte bindande längre än du betalar.  Men det förnyas automatiskt om du inte går in och avslutar det.
Endast 80 kr/Mån Registrera dig
3 månader
Bli medlem på Sykurser.se i tre månader. Spara 30 kr. Ditt medlemsskap är inte bindande längre än du betalar.  Men det förnyas automatiskt om du inte går in och avslutar det.
Endast 210 kr för 3 månader. Registrera dig
6 månader.
Bli medlem på Sykurser.se i sex månader. Spara 80 kr. Ditt medlemsskap är inte bindande längre än du betalar.  Men det förnyas automatiskt om du inte går in och avslutar det.
Endast 400 kr för 6 månader. Registrera dig
Rabattkod från Symaskinsexperten
Prenumerera på sykurser månadsvis, för detta abonnemang måste du ha en rabattkod från Symaskinsexperten. Ditt medlemsskap är inte bindande längre än du betalar.  Men det förnyas automatiskt om du inte går in och avslutar det.
Första månaden 0 kr sedan endast 80 kr/Mån Registrera dig